Kanespor

Komplexní terapie nehtových plotů z poškození houbami může být prováděna za pomoci Kanospore. Tento výrobek vyrábějí němečtí výrobci. Je založen na bifonazolu, který se úspěšně osvědčil v boji proti houbovým chorobám. Léčivo je určeno k léčbě nehtů a vnějšího použití.

Lék ničí buněčnou membránu hub, jejich bariérové ​​funkce jsou sníženy, zahynou.

Cena Kanespora

Náklady na Kanospore stanovené na našem trhu se pohybují v rozmezí 750-800 rublů. Pokud ji nenajdete v několika lékárnách, můžete jej provést v libovolné internetové lékárně.

Analogy Kanesporu

  • Tebinafin-KB.
  • Binafinový krém.
  • Hubová septikémie.
  • Nogtimycin 911.
  • Klotifin.
  • Mycostop spray.

Složení Kanespora

Ve složení krému Kanespor lze zjistit bifonazol a pomocné látky.

Složení sady Kanespor se liší pouze tím, že stále může najít močovinu.

Pokyny pro použití přípravku Kanespora

Způsob aplikace je stejný jako u krému a kitu, oba musí být pokryty tenkou vrstvou nehtů jednou denně. Rozlišuje je doba trvání postupů. Set jsme nastavili asi dva týdny, jednou denně. Obvykle během tohoto období by postižené nehty už měly dopadnout. Pak se během měsíce zpracováváme jednou denně, tam, kde byly nemocné nehty se smetanou.

Lék nebude po vstřebání postižených částí těla absorbován do těla. U zdravé kůže zůstává 1% účinné látky a postižené oblasti ji pohlcují na 4%. Bifonazol, jako hlavní látka léčiva, je díky svým fyzikálním vlastnostem schopen proniknout hluboko do poškozených oblastí, aby zůstali v místech pronikání v téže koncentraci po dlouhou dobu.

Zajímavé! Po aplikaci drogy na postižené oblasti po dobu 6 hodin projde procesem pronikání látky do všech vrstev postižených oblastí.

Proto je tak důležité, aby v této době nebyla droga z postižených oblastí odstraněna. Aby se dosáhlo nejlepšího výsledku, po nanesení léku do infikovaných oblastí by měl být fixován obvazem, obvazem a náplastí s povinnou aplikací těsnění, které neumožňuje pronikání do obvazu nebo jiného obvazového materiálu terapeutického činidla. Účinná látka je odebrána z postižených oblastí do 32 hodin.

Prostředek na bifonazolu se používá k léčbě:

  • dermatofie;
  • kandidóza nehtů, jejich polštáře a kůže;
  • intertrigo mezi prsty;
  • barevné lichen;
  • pocení nohy.

Pozor!

  • U osob s citlivostí na kůži se tento lék nedoporučuje používat. Mohlo by dojít ke zarudnutí, svědění, změkčení zdravé kůže.
  • U kojenců může tento lék předepisovat pouze lékař a masť by měla být podávána pod přísným lékařským dohledem.
  • Těhotné ženy v prvním trimestru mohou také užívat tento lék pod dohledem lékaře.

Pokud se účinnost léčby nezjistí, je předepsáno druhé vyšetření a jmenování dalších léků.

V maloobchodní síti lékáren, pokud se pokusíte, najdete v prodeji Kanospor Cream a Kanospore set.

Krém Kinespor

Lék se osvědčil při léčbě infekcí houbou. Krém se dobře vyrovná s infekcí dermatofytů, kvasnicových hub, houbových infekcí; léčí kandidózu a kožní mykózy; zvládá vícebarevné zbavení. Smetana doporučuje, aby výrobce v souladu s přiloženými pokyny aplikoval na léze tenkou vrstvu a otíral ji kruhovým pohybem prstů, případně pohlcuje postižené oblasti. Je vhodnější provést tento postup večer.

Průběh léčby může trvat od týdne do měsíce. Doba trvání léčby závisí na stupni infekce a citlivosti účinné látky na druh plísně, která infikovala kůži. Léčba hřebíku bude trvat měsíc v boji s onemocněním, protože nehtová deska má nižší stupeň propustnosti, doba trvání léčby se zvyšuje.

Jedna zkumavka bude dostačující na to, aby zvládla oblast pokožky, jako je povrch dlaně, až do úplného zotavení.

Kanespor krém bude mít nejlepší efekt, pokud jej použijete po setu.

Kanospoh set

Balení obsahuje masti v 10 g trubce s dávkovačem, 15 kusů náplasti a škrabky.

Ve složení léku 1% bifonazolu a 40% močoviny.

Masť působí současně ve dvou směrech: změkčuje a léčí. Močovina má schopnost změkčit plochu infikovaného nehtu. Masť by měla být použita jednou denně. Infikovaný nehet je mastěn tenkou vrstvou, adhezivní omítka je aplikována shora a fixována. Odstranit náplastovou omítku za den před dalším ošetřením nehtové desky. Lék na jeden den změkne některé z hřebíků, které musí být odstraněny škrabkou. Pak je třeba nehty ošetřit vodou a mýdlem, odstranit zbytky změkčeného nehtu. Naneste novou vrstvu masti a fixujte ji lepivou omítkou. Postupy se opakují, dokud není hřebík zcela odstraněn. Když je nehtová lůžka zcela odstraněna, začněte používat masti Kanespor.

Recenze soupravy Kanospoh

Luda, 23 let.

"Kanasporův krém byl zakoupen v lékárně. Po 3 týdnech aplikace jsem zaznamenal výrazné zlepšení. Kůže vypadala zdravě. Byla jsem spokojená. Doporučuji. "

Galina, 44 let.

"Koupil jsem kit pro svého otce v lékárně v kanospohu. Nehty byly špatně běhány a měly by být odstraněny. Na doktora se otec bál vyškrtnout, protože téměř všichni na nohou nebo nohách byli nakaženi. A jak se pohybovat? Takže jsme se zastavili u sady Kanespor. S pomocí bezbolestně prošel procesem postupného odstraňování nehtů. Ale jedna sada nestačila, musel jsem ji koupit a obvazy rychle skončily, používaly obvyklé omítky. Nakonec odstranili všechny infikované nehty škrabkou a měsíce se změkčily. Pak koupila Kanesporův krém. Hnůj nakonec přežil pomocí krému. Začalo růst dobré nehty. Léčba nás stála docela penny. Ale to potěší, že s místními účinky, lék není absorbován do těla. A starší osoba má dostatek ran. Pro nás to byla nejlepší možnost léčby nehtové houby. "

Kanespor - návod k použití, analogy, recenze a formy uvolňování (krém nebo masť 1%, sada) léku pro léčbu nehtů a jiných kožních mykóz u dospělých, dětí a těhotenství. Složení

V tomto článku si můžete přečíst pokyny pro použití drogy Kanespor. Tam jsou recenze návštěvníků na stránkách - spotřebitelé tohoto léku, stejně jako názory lékařů odborníků na používání Kanespor v jejich praxi. Hodně aktivně ptát přidávat své vlastní názory v přípravku: pomoc, nebo nepomůže lék, jak se zbavit nemoci, které byly pozorovány komplikace a nežádoucí účinky nemusí být deklarované výrobcem v souhrnu. Analogy Kanesporu s dostupnými strukturálními analogy. Používejte k léčbě nehtů a jiných kožních mykóz u dospělých, dětí, stejně jako v těhotenství a kojení. Složení přípravku.

Kanespor - je aktivní proti dermatofytům, kvasinkám, plísním a dalším houbám (Malassezia furfur, Corynebacterium minutissimum). Bifonazol (účinná složka přípravku Kanospor), na rozdíl od jiných derivátů azolu a fungicidních činidel, inhibuje biosyntézu ergosterolu nikoli na jedné, ale na dvou různých úrovních. Inhibice syntézy ergosterolu vede ke strukturálním a funkčním poruchám cytoplazmatické membrány patogenu. Bifonazol je účinný v odolnosti patogenu vůči působení jiných antimykotik. Velmi zřídka se může objevit primární rezistence na bifonazol u vnímavých druhů hub. V dosavadních studiích nedošlo k rozvoji sekundární rezistence u primárně citlivých kmenů mikroorganismů.

Složení

Bifonazol + pomocné látky.

Bifonazol + močovina + excipienty (Kanospore Set).

Farmakokinetika

Prakticky neabsorbovaný, s lokální aplikací 0,6-0,8% vstřebává zdravou a 2-4% - zapálená kůže. Hluboko proniká pokožkou a udržuje vysokou koncentraci po dlouhou dobu. Po 6 hodinách po aplikaci koncentrace v pokožce dosahuje nebo překračuje minimální účinnost hlavních hub, které způsobují dermatomykózu.

Močovina v přípravku Kanospore Set působí jako keratoplastika.

Indikace

  • houbové nemoci (houbové infekce) nehtů a nehtů;
  • dermatofytóza (včetně mikrosporie, trichophytosis, rubrofitia);
  • kandidóza kůže, hřebeny nehtů, hřebíky, genitálie;
  • barevné lichen;
  • erythrasma;
  • interdigitální intertrigo;
  • hyperhidróze nohou.

Formy uvolnění

Krém 1% pro externí použití.

Masti pro vnější použití + 15 proužků + 1 ​​škrabka (sada Kanespor).

Návod k použití a způsob použití

Aplikujte jednou denně, nejlépe večer před spaním. Aplikujte na postiženou oblast pokožky tenkou vrstvu a protřete. Obvyklé léčebné postupy: nožní mykózy a interdigitální prostory - 3 týdny; mykózové kartáče, mykózy hladké pokožky a kožních záhybů - 2-3 týdny; vícebarevný lichen, erythrasma - 2 týdny; povrchní kandidóza kůže - 2-4 týdny.

Malé množství krému je obvykle dostatečné k léčbě oblasti pokožky v oblasti dlaně.

Kanospore krém se používá po ošetření hřebíku sadou Kanospore. Lůžko na nehty se ošetří přípravkem Kanospor Cream jednou denně po dobu 4 týdnů.

Léčba by měla být aplikována na postižený nehet jednou denně v takovém množství, aby pokryla celý povrch tenkou vrstvou. Léčba přípravkem Kanospore by měla být prováděna opatrně každý den a pokračovat, dokud nebude odstraněna změkčená houba postižená houbou. Obvykle trvá 7-14 dní a závisí na šíření infekce a tloušťce nehtu. Ošetřený neht je třeba pokrýt omítkou po dobu 24 hodin. Sádra by měla být vyměněna jednou denně. Po odstranění omítky otřete prsty postiženými hřebíky v teplé vodě po dobu asi 10 minut, pak odstraňte změkčenou poškozenou látku hřebíka škrabkou a pak nechte hřebík. V budoucnu se připravuje Kanospore, jak bylo uvedeno výše.

Není potřeba pokrýt kůži kolem nehtu. V některých případech však může dojít k podráždění. Proto by měl být okraj kůže obklopujícího nehty rozšířen pomocí zinkové pasty nebo jiného protizánětlivého léčiva pro místní aplikaci před fixací náplasti. Kanospor nastaven, mast na nehty, ovlivňuje pouze nehty, postižené houbou, zdravé oblasti zůstávají nezměněny.

Po odstranění hřebu se doktor musí přesvědčit, že je dokončena onycholýza a pokud je to nutné, konečné čištění nehtového lůžka, až do pokračování antimykotického léčení.

Po odstranění nehtu, který je výsledkem antimykotické léčby přípravkem Kanospore, by se nechtové lůžko mělo ošetřit přípravkem Kanospor Cream jednou denně po dobu asi 4 týdnů.

Nežádoucí účinek

  • bolest a otoky kůže v místě aplikace;
  • kontaktní dermatitida;
  • alergická dermatitida;
  • erytém;
  • ekzém;
  • svědění;
  • vyrážka;
  • urtikárie;
  • blistry;
  • peeling, zbarvení nehtu;
  • suchost, podráždění, macerace a pocit pálení na pokožce.

Kontraindikace

  • alergické reakce na bifonazol nebo jiné složky léčiva.

Použití v těhotenství a laktaci

V prvním trimestru těhotenství je použití možné pouze na přísných indikacích.

Není známo, zda se bifonazol vylučuje do mateřského mléka, takže během kojení může být lék užíván pouze podle pokynů lékaře po posouzení poměru rizika a přínosu. Během období kojení se krém Kaneppor nedoporučuje aplikovat na oblast hrudníku.

Použití u dětí

Vzhledem k dostupným klinickým údajům není důvod předpokládat toxické účinky u dětí. U dětí je však třeba používat pouze pod lékařským dohledem.

Zvláštní instrukce

Při absenci nebo nedostatečné účinnosti léčby je nezbytné další vyšetření pacienta (včetně posouzení stavu imunitního a endokrinního systému, krevní obraz) a korekce léčby.

Lékové interakce

Není poznamenáno. Lék je aplikován lokálně, absorpce účinných látek a interakce s jinými léky je minimální.

Analogy drogy Kanespor

Strukturní analogy účinné látky:

  • Beefasam;
  • Bifonazol;
  • Bifonazolový krém 1%;
  • Prášek bifonazolu 1%;
  • Roztok bifonazolu 1%;
  • Bifosin;
  • Mycospores.

Analogy pro farmakologickou skupinu (antifungální látky):

  • Amfocil;
  • Batrafen;
  • Dusičnan butokonazolu;
  • Vagiphereon;
  • Ginezole 7;
  • Gynofort;
  • Griseofulvin;
  • Diflason;
  • Diflucan;
  • Zalain;
  • Irunin;
  • Itrakonazol;
  • Itramikol;
  • Iphenec;
  • Candide;
  • Ketokonazol;
  • Clindacin B prodloužený;
  • Clion D 100;
  • Clotrimazol;
  • Lamisyl;
  • Lamizil Dermgel;
  • Levorin;
  • Livarol;
  • Loceril;
  • Mikanisal;
  • Mikozolone;
  • Mycosorrhal;
  • Mycosyst;
  • Mycospores;
  • Neo Penotran;
  • Neo Piotrand Forte;
  • Nizoral;
  • Nystatin;
  • Nitrofungin;
  • Orungal;
  • Bůh;
  • Pimafucin;
  • Rumikoz;
  • Terbisyl;
  • Terbinafin;
  • Terbifin;
  • Ungusan;
  • Flukonazol;
  • Flukonorm;
  • Flukostat;
  • Fukortsin;
  • Fungoterbine;
  • Exifin;
  • Exoderyl;
  • Eraksis.

Léčí všechny, léčí dobrého lékaře "Kanespor"

Nehtová houba není tak obtížná na to, aby se s ní nic nedělo. A sama o sobě nezmizí - bude se muset zbavit.

Pouze s druhou sadou se ukázalo, že léčí nehty.
Je důležité dělat všechno podle pokynů a pravidelně, léčit úplně a ne házet do poloviny. Pokud se s nedbalostí zacházíte (jak jsem to poprvé, asi před rokem), nebude to vůbec žádný účinek.

To, co je součástí stavebnice: nepromokavých omítky, krém „Kanespor“ (v samostatné malé krabičce), stíracího podavač (zařízení pro snadné vytlačování krému z tuby), instrukce.

Jak používat:
Ruku / nohu si umýt v teplé vodě a dobře ji utírat. Na postižený hřebík položíme pásek masti, který odpovídá jeho délce (nelze jej otírat). Kromě špatného způsobu lepení náplasti (viz další pokyny) - aby se ukázalo něco jako čepice, která chrání nehty po dobu 24 hodin. Po odstranění sádry se noha / ruka umyje a usuší. Dále s pomocí škrabáka je odstraněna změkčená část postiženého nehtu (první dva dny nemusí být ještě změkčena), krém je znovu nanesen, pokrytý omítkou na jeden den. A tak dále.
Kompletní čištění nehtů trvá týden nebo dva.

Na hustých prstech nehtů jsem měl ošetření asi měsíc.
Kde dostanu houbu, nepamatuji se. Byla jsem na prstách nohou na nohou, mučena několik let.

Celá zkumavka šla na tyto 2 nehty. Fotografie "Před" a "Po" nejsou připojeny. Esteticky je to naprosto nechutné.
Stručně řečeno, popíšu "Do" - nehtová deska je nerovná, na některých místech nerovná, barva je heterogenní. Pod nehtem (asi polovina), světle žluté / šedavé houby.
Na konci léčby zůstala třetina až čtvrtina každého hřebu.
Nyní zdravé nehty rostou, ještě ne úplně dospěly (léčba skončila v únoru), po 1-2 měsících bude plná otevřená práce.

Kanespor

Kanospore se vyrábí ve Španělsku. Antifungální lék. Aktivní složkou léku je bifonazol. Léčba způsobuje funkční a strukturální poruchy cytoplazmatické membrány patogenních buněk. Použití léku je indikováno při houbových onemocněních kůže vyvolaných patogeny, které jsou citlivé na bifonazol; barevné lichen; povrchová mykóza pokožky; erythrasma. Používání přípravku Kanospore je kontraindikováno při přecitlivělosti na antifungální přípravky imidazolové skupiny.

Návod k použití Kanospoh

Složení

Krém Kinespor
Bifonazol 1%

Indikace

Kyselinový krém. Léčba plísňových onemocnění kůže způsobených patogeny citlivými na bifonazol, zejména dermatofyty, plísně, kvasinky a další houbové infekce (např. Malassezia furfur a Corynebacterium minutissinum); povrchní kandidózy a plísňové infekce kůže (včetně mycosis nohou a meziprstních prostorů, kartáče mykózy, mykózy kůže a hladké kůže vrásek); barevné lichen; erythrasmy.
Kanespor nastavil. Léčba houbových onemocnění nehtů a nehtů s neúmyslným odstraněním nehtů a současným antimykotickým působením.

Kontraindikace

Alergické reakce na bifonazol nebo jiné složky léků.

Dávkování a podávání

Krém Kanospor se používá jednou denně, nejlépe večer před spaním. Aplikujte na postiženou oblast pokožky tenkou vrstvu a protřete. Obvyklé léčebné postupy: nožní mykózy a interdigitální prostory - 3 týdny; mykózové kartáče, mykóza hladké pokožky a kožních záhybů - 2-3 týdny; vícebarevný lichen, erythrasma - 2 týdny; povrchní kandidóza kůže - 2-4 týdny.
Malé množství krému je obvykle dostatečné k léčbě oblasti pokožky v oblasti dlaně.
Kanospore krém se používá po ošetření hřebíku sadou Kanospore. Lůžko na nehty se ošetří přípravkem Kanospor Cream jednou denně po dobu 4 týdnů.
Kanespor nastavil. Léčba by měla být aplikována na postižený nehet jednou denně v takovém množství, aby pokryla celý povrch tenkou vrstvou. Léčba přípravkem Kanospore by měla být prováděna opatrně každý den a pokračovat, dokud nebude odstraněna změkčená houba postižená houbou. Obvykle trvá 7-14 dní a závisí na šíření infekce a tloušťce nehtu. Ošetřený neht je třeba pokrýt omítkou po dobu 24 hodin. Sádra by měla být vyměněna jednou denně. Po odstranění náplasti s prsty postižených nehty vyprané v teplé vodě po dobu asi 10 minut, pak se změkčené nemocné nehty látky škrabkou, potom se suší nehtu. V budoucnu se připravuje Kanospore, jak bylo uvedeno výše.
Není potřeba pokrýt kůži kolem nehtu. V některých případech však může dojít k podráždění. Proto by měl být okraj kůže obklopujícího nehty rozšířen pomocí zinkové pasty nebo jiného protizánětlivého léčiva pro místní aplikaci před fixací náplasti. Kanospor nastaven, mast na nehty, ovlivňuje pouze nehty, postižené houbou, zdravé oblasti zůstávají nezměněny.
Po odstranění hřebu se doktor musí přesvědčit, že je dokončena onycholýza a pokud je to nutné, konečné čištění nehtového lůžka, až do pokračování antimykotického léčení.
Po odstranění hřebu, který je výsledkem léčby antimykotické Kanespor sestavou nehtového lůžka musí být zpracovány krém příprava Kanespor 1 x denně po dobu 4 týdnů.

Předávkování

Neexistují žádné důkazy o předávkování lékem.

Nežádoucí účinky

Možné bolesti a otoky kůže v místě aplikace, vývoj kontaktní dermatitida, atopická dermatitida, erytém, ekzém, svědění, vyrážka, kopřivka, puchýře, odlupování, zabarvení nehtů, suchosti, podráždění, macerace a pálení na kůži. Tyto nežádoucí účinky se vyskytují po přerušení léčby.

Aplikace v těhotenství

Údaje z předklinických studií a farmakokinetiky v lidském těle neukazují škodlivý účinek bifonazolu na matku a dítě, pokud se krém Kanospor používá během těhotenství. Neexistují však žádné klinické údaje. Během prvního trimestru těhotenství by léčivo mělo být užíváno pouze podle pokynů lékaře po posouzení poměru rizika a přínosu.

Podmínky skladování

Krém Kinespor - při teplotě nejvýše 25 ° C

Kanospoh set - při teplotě nejvýše 30 ° C.

Jak koupit Kanespor na YOD.ua?

Potřebujete Kanospore? Objednat to tady! Na YOD.ua dostupných zálohy nějaký lék: vzít sám léky nebo si objednat dodání můžete v lékárně města na na místě předem stanovenou cenu. Objednávka bude na vás čeká v lékárně, a budete dostávat upozornění ve formě SMS (schopnost poskytovat služby, by měly být upřesněny v lékárnách partnera).

Na YOD.ua vždy obsahovat informace o přítomnosti drogy v řadě největších měst na Ukrajině: Kyjev, Dněpru, Záporoží, Lvov, Oděsa, Charkov a dalších městech. Pokud jste v některém z nich, vždy můžete snadno a snadno objednávat léky prostřednictvím webu YOD.ua, a pak v příhodnou dobu jít pro ně do lékárny nebo dodávky objednávek.

Pozor: pro objednávku a příjem léků na předpis budete potřebovat lékařský předpis.

Nehtová houba na nohou - léčba a prevence

Přečtěte si celý článek »

Komentáře

Oleg, a nevadí mi zkontrolovat později, ale obávám se, že nečinnost pak může otočit tak, aby se celý nehet úplně zpackal, a já už jsem 2/3 vyrastila.Drugoy otázka, kterou každý týden si je odříznut, ale myslím, že méně Ano, a bolest je téměř pryč, jsem doufal, že létat vylechit.A celý můj strýc dermatolog podíval se na nás s jeho synem, a přemýšlet, zdá se mi, že neví, co kontaktní delat.I protože jsem měl ročně s měďáků léčen, nejprve pouze vnější sredstvami.Pochemu to byl právě on, asi ve věku mého otce BAA veškerého Ponte a píšťalky, žádné peníze nepotřebuje, a někdy to bylo tak, že odmítl mé vděčnosti, velmi pochopení poslechy, změní léčbu a ne z ulice, přišel jsem k němu, nedoporučuje sám lyudi.I předtím I bylo to tři nebo čtyři, tak dlouho, jak jsem Orungal koupil, tak se určitě mít zisk Lamizil.Koroche více, a můj druh všechny v tomto ohledu není tomu tak.
Odhlásím se později, ale jsem si jist, že všechno je stále (((((((
Oleg, no, vyprávíš příběhy o strašném))))))))

11. ledna 2014 22:16

OXANA
Ahoj, na dlouhou dobu nevidím! :))))))))))))))))))))))
Při příležitosti - nic nezpracovávejte po dobu jednoho týdne. Obávám se, že týden nemusí být dost. Četl jsem případ - žena zkontrolovala diagnózu. Neměl jsem to na týden rozmazaný, provedl jsem analýzu (mikroskopii) nehtů - není houba. Dala si na týden přestávku, prošla analýzou - všechno je čisté. Poté doktor načrtl takový plán - analýza je znovu podána o tři týdny později. Pokud je něco jiného, ​​pak diagnostikujte - onychomykózu CLINICAL. Odevzdala se podruhé za tři týdny. Tentokrát byla houba nalezena! Takže se ujistěte.

Oleg, děkuji za konzultaci. Další otázka na mluvčí s dimeksidoyu Jaké koncentrace koupit. Tam je 30%, 50% A přesto, jodom k mazání nehtů před sušením, odstranit vlákna, můžete a 10%, nebo objednat 20%. A nevím, jestli je 20% jódu vyrobeno v našem městě bez předpisu.
A díky všem za informace)

Piju ze vracha.Tabletki již není potřeba, řekl o šest měsíců maximální pyut.I nejvíce nevhodné pro mě (ale budu, t.k.samoy zajímavé) týden nedošlo k pošpinit vůbec nic, týdně vyjmout a přenést na základě analýzy, lékař nevěří, že tam houba. No, vidím to pak)))))))))))
Přečtěte si, co jsem našel - jak dokonale vyčistit lůžko. Docela jednoduché léky:
Chcete-li odstranit nehty, potřebujete vícedenní aplikaci náplastí obsahujících 20-50% močoviny nebo kyseliny salicylové. Rychlejší účinek se dosáhne použitím kaše vyrobené z prášku onycholysinu obsahujícího 15% síranu barnatého v taleku.

10. ledna 2014 20:04

Olga pouze UNISANOM kombinované jód, tedy jód není pomlouvat! A dnes jdu do svého dermatologa bude mu o léčbu vidět jeho schématu že skazhet.No důležitější je, já chci vědět, jestli piju víc Ekzifin-Mám šest měsíců propyl, může již stačit.

10. ledna 2014 13:08

Oksana, přečtěte si svůj názor a chci zkusit stejnou léčbu jako vy. Určitě zapíšu výsledky.
Děkuji.

10. ledna 2014 10:51

Nelze najít začátek

10. ledna 2014 01:48

Oleg, vrátili jste se k nám)))))))))))
To je to, co dělám sama sobě a hlavní věc - 8leté dítě, protože i já mohu ještě přežít nehtovou houbou, ale dítě má prostě duši.
Mé nohy, 2x den.Noski mi každý den.Obuv plán nedávno proces v lékárně předpis objednat 20% formalínu, nejlepší bojovník, ale varuji vás, obličejová maska, rukavice na rukou, rukojeť na balkoně, je žíravý a škodlivé těhotné ženy se nehodí ani! Pak Hlorgeksadin lepší, ale pouze 1% -too aby předpis v lékárnách nuzhno.Obrabotka čas bot za měsíc, ale já kurva pamatovat navždy, takže je možné, a trápil godami.Obuv v obalech na jeden den v horku.
Takže ráno jsem si umyla nohy, vyčistila mi nehty alkoholovým kotoučem, nasadila jsem na Yamovu masti nahoře s hermetickým kotoučem a celou den s ním šla.
Večer jsem umyla nohy, pomazala ACE, na 15 minut. Vydechoval jsem alkoholový kotouč a masť od Mikogala (neměli by být zaměňováni s Mikozanem, který u mnoha lidí nepotvrdil jeho účinnost).
Ukazuje se, že jsem byl jen jeden čas nanoshu ACE, jen proto, že nemám ráno zdarma po dobu 15 minut, a zapečetit nehty mastí NM, dlouhou dobu, mám 2 velké, 2 malenkih.Maz NM na bázi dehtu, vůni a barvu což odpovídá, a proto jsem hermeticky uzavřela pod omítkou - 4 složený obvaz.
Tak, teď jsem ještě nedosáhly rozhodnutí, bylo čtení na hodnocení mast Unisan, příliš vetapteke prodal, stojí příliš pouhý cent, ale jako součást Hlorgeksadin 1%, což je hodně skutečné kontroly, a víte, proč se mi to věřit, takže hosté drog kopek ! A my jsme s vámi se všemi přečíst recenze o drahých léků, jako Mikozan, Lamisil, je zřejmé, že zpětná vazba od vlastní léčivo.
Tak změním Mikogal mast na Unisan, budu ho používat v noci, nebo naopak ji změnit v ranních hodinách a večer YaM.Poka 2krát pošpinit ACE poluchaetsya.No ne, mám některé už pocit, že psaní zde OLGA, jak nehty rostla zpět, stále bolela, měl jsem ho celé ty roky! a teď jsem jen zřídka pocit mravenčení v 1 bolshom.Da, zapomněl říci, jednou týdně na páru a snížit všechno, co jsem srezaetsya.Malomu 3krát týdně odříznout, on šel na hřebík oddělovací proces, ale postel sám na 1 prst je téměř zrušeno, vždycky tam jako kus na litr Už jsem byl vyčištěn - tak to je!
Oleg, děkuji nám tady jako závan čerstvého vzduchu, ne-li pro tyto všechny vaše poznámky a pokyny, takže bych Kolupaev dalshe.I důležitější je, že dítě také tablet nepřichází, či spíše proces šel první, a pak vše po- nová, i když to bylo v létě, nohy otevřené vše v sandálech byli.Tak tomto dítěti jsem udělat víc, trávy nebudou tabletkami.Rebyata, obrovská žádost, napsat, kdo co dělá léčí, sdílet zkušenosti, popsat, jak tento proces, my opravdu potřebujeme! Děkuji!

D.Věření.! Musím se s tebou poradit.
Před 2 lety po mik. Sejba byla odhalena houbou na obou nohou. 3 měsíce vypili terbinafin, ošetřovali se lokálně po tom, co byly testy dobré.
Nyní je hřebík na pravé noze zahuštěn, roste, ne krásný, v mikroskopii, nikoliv při setí. neexistují žádné houby.
Koupil jsem nebo koupil ekzoderil r.r, zjemňuji prig. mastí v lékárně a bude dlouhý pokles na hřebík lek.vo bez komentáře. tablety. Tak se lékař rozhodl pro dermatologa.
Nehty rostou neustále, neustále se sbírám,
Chirurg odstranil hřebík, ale po rozboru se rozhodl, že vyrostne stejně a neodstraní ho.
Co mohu znovu zkusit?
Tak co je psáno o al bělidla a kaší s terbinafinu a demiksidom. Může to i houba?
Díky za odpověď.

Bleach "ACE"? No, pravděpodobně to zkusím. Možná bude lepší.

Kanespor

Hodnocení: 5/ 5 (1 recenze), zobrazení: 8034

smetana 1% zkumavka 15 g

UA / 3589/01/01 od 05/05/2011 do 21/07/2015

mast d / venku. cca. Trubice s dávkovačem 10 g, +15 proužků / plastu + 1 škrabka

UA / 6241/01/01 od 28.03.2012 do 28/03/2017

Aktivní účinná látka přípravku Kanospor - bifonazol - derivát imidazolu se širokým spektrem antimykotické aktivity. Léčivo je účinné proti dermatofytům, kvasinkám, plísním a jiným houbám (Malassezia furfur, Corynebacterium minutissimum). Bifonazol, na rozdíl od jiných derivátů azolu a fungicidních činidel, inhibuje biosyntézu ergosterolu nikoli na jedné, ale na dvou různých úrovních. Inhibice syntézy ergosterolu vede ke strukturálním a funkčním poruchám cytoplazmatické membrány patogenu. Bifonazol je účinný v odolnosti patogenu vůči působení jiných antimykotik. Velmi zřídka se může objevit primární rezistence na bifonazol u vnímavých druhů hub. V dosavadních studiích nedošlo k rozvoji sekundární rezistence u primárně citlivých kmenů mikroorganismů.
Bifonazol dobře proniká do postižených oblastí kůže. Po 6 hodinách po aplikaci koncentrace bifonazolu v různých vrstvách pokožky dosahuje: v horní vrstvě epidermis - 1000 μg / cm3, v papilární vrstvě - 5 μg / cm3. Všechny takto určené koncentrace jsou v rámci potvrzené antimykotické aktivity. Močovina působí jako keratoplastika.

Krém Kinespor. Léčba houbových kožních onemocnění způsobených patogenními látkami citlivými na bifonazol, zejména dermatofyty, houby, kvasinky a další plísňové infekce (například,Malassezia furfur a Corynebacterium minutissinum); povrchní kandidózy a plísňové infekce kůže (včetně mycosis nohou a meziprstních prostorů, kartáče mykózy, mykózy kůže a hladké kůže vrásek); barevné lichen; erythrasmy.
Kanospoh set. Léčba houbových onemocnění nehtů a nehtů s neúmyslným odstraněním nehtů a současným antimykotickým působením.

Krém Kinespor aplikujte jednou denně, nejlépe večer před spaním. Aplikujte na postiženou oblast pokožky tenkou vrstvu a protřete. Obvyklé léčebné postupy: nožní mykózy a interdigitální prostory - 3 týdny; mykózové kartáče, mykóza hladké pokožky a kožních záhybů - 2-3 týdny; vícebarevný lichen, erythrasma - 2 týdny; povrchní kandidóza kůže - 2-4 týdny.
Malé množství krému je obvykle dostatečné k léčbě oblasti pokožky v oblasti dlaně.
Kanospore krém se používá po ošetření hřebíku sadou Kanospore. Lůžko na nehty se ošetří přípravkem Kanospor Cream jednou denně po dobu 4 týdnů.
Kanospoh set. Léčba by měla být aplikována na postižený nehet jednou denně v takovém množství, aby pokryla celý povrch tenkou vrstvou. Léčba přípravkem Kanospore by měla být prováděna opatrně každý den a pokračovat, dokud nebude odstraněna změkčená houba postižená houbou. Obvykle trvá 7-14 dní a závisí na šíření infekce a tloušťce nehtu. Ošetřený neht je třeba pokrýt omítkou po dobu 24 hodin. Sádra by měla být vyměněna jednou denně. Po odstranění náplasti s prsty postižených nehty vyprané v teplé vodě po dobu asi 10 minut, pak se změkčené nemocné nehty látky škrabkou, potom se suší nehtu. V budoucnu se připravuje Kanospore, jak bylo uvedeno výše.
Není potřeba pokrýt kůži kolem nehtu. V některých případech však může dojít k podráždění. Proto by měl být okraj kůže obklopujícího nehty rozšířen pomocí zinkové pasty nebo jiného protizánětlivého léčiva pro místní aplikaci před fixací náplasti. Kanospor nastaven, mast na nehty, ovlivňuje pouze nehty, postižené houbou, zdravé oblasti zůstávají nezměněny.
Po odstranění hřebu se doktor musí přesvědčit, že je dokončena onycholýza a pokud je to nutné, konečné čištění nehtového lůžka, až do pokračování antimykotického léčení.
Po odstranění hřebu, který je výsledkem léčby antimykotické Kanespor sestavou nehtového lůžka musí být zpracovány krém příprava Kanespor 1 x denně po dobu 4 týdnů.

alergické reakce na bifonazol nebo jiné složky léků.

možné, bolest a otok kůže v místě aplikace, vývoj kontaktní dermatitida, atopická dermatitida, erytém, ekzém, svědění, vyrážka, kopřivka, puchýře, odlupování, zbarvení nehtů, suchosti, podráždění, macerace a pálení na kůži. Tyto nežádoucí účinky se vyskytují po přerušení léčby.

během těhotenství nebo kojení
Těhotenství. Údaje z předklinických studií a farmakokinetiky v lidském těle neukazují škodlivý účinek bifonazolu na matku a dítě, pokud se krém Kanospor používá během těhotenství. Neexistují však žádné klinické údaje. Během prvního trimestru těhotenství by léčivo mělo být užíváno pouze podle pokynů lékaře po posouzení poměru rizika a přínosu.
Doba kojení. Není známo, zda se bifonazol vylučuje do mateřského mléka, takže během kojení může lék užívat pouze podle pokynů lékaře po posouzení poměru rizika a přínosu. Během období kojení se krém Kaneppor nedoporučuje aplikovat na oblast hrudníku.
Plodnost. Předběžné klinické studie nezjistily, že bifonazol může potlačit fertilitu u mužů nebo žen.
Schopnost ovlivňovat rychlost reakce při řízení vozidel nebo jiných mechanismů. Neovlivňuje to.
Děti. Vzhledem k dostupným klinickým údajům není důvod předpokládat toxické účinky u dětí. U dětí je však třeba používat pouze pod lékařským dohledem.

nebyly provedeny studie interakcí s jinými léky.

Nebyly žádné zprávy.

přípravek Kanepromový krém - při teplotě nejvýše 25 ° C Příprava přípravku Kanospor - při teplotě nejvýše 30 ° C

Účinné ošetření houby na nohou

Spory hub jsou přítomny na lidském těle téměř nepřetržitě. A s nástupem příznivých podmínek pro ně klíčí a způsobují onemocnění houbami. Jaké podmínky podporují růst hub?

Vo - první: vlhkost a vlhkost. Těsné úzké boty, špatná kvalita syntetických materiálů, ponožky a punčochové kalhoty vyrobené ze syntetických vláken, a tak dále. Způsobit zvýšené pocení, tvorba kvádrů a trhlin, jimiž spory hub do kůže z povrchu směrem dovnitř.

Druhé: živné médium. Když se imunitní obrana oslabená lidských nemocí, napětí, „excesy nezdravého životního stylu“ - lidské tělo poskytuje ideální prostředí pro růst a množení plísní.

Příjem antibiotik vyvolává vývoj houbových infekcí, protože antibiotika zničují ty užitečné bakterie v našem těle, které brání reprodukci hub.

Plicní onemocnění po ruce se vyvíjejí méně často, protože ruce jsou více umýt a větrány. A nohy jsou častěji vystavovány houbovým "povoláním" a jejich léčba je pomalejší.

K léčbě houby bylo úspěšné a efektivní, že je třeba vyvinout "akční plán", jasně jej dodržovat a ukázat trpělivost a pečlivost.

Opatření k omezení opětovného sebepoškození:

  • Pokud je to možné, ponožky (a tak dále) by měly být používány z přírodních materiálů, aby se daly vařit nebo žehlit.
  • Obuv je ošetřena antifungálními látkami: formalinovým roztokem (Formidron), roztokem chlorhexidin biglukonátu atd.
  • Pravidelně suché boty pravidelně.
  • Omezte spotřebu cukru, cukrovinek, bílého chleba, alkoholu.
  • Jezte dostatek vitamínů a minerálů, stejně jako probiotika - přípravky a produkty obsahující užitečné bakterie.

Pro léčbu kožních hub, které mají společný název mykózy a léze hubových nehtů - onychomykóza v lékárnách existuje široká nabídka příprav.

Perorální formy léků (tablety, kapsle), které obsahují

  • ketokonazol: synonymum pro Nizoral;
  • flukonazol: synonyma Diflucan, Mycomax, Mycosyst;
  • itrakonazol: synonyma Itracon, Orungal, Itrazol
jsou velmi účinné. Musí však být používány po dlouhou dobu. Pro léčbu kožních lézí může trvat asi 2 měsíce. V případě nehtových lézí na nohou může trvat až 12 měsíců. Je nezbytné, aby krev sestávala z konstantní koncentrace účinné látky během celého období růstu nového nehtu. A drogy mají spoustu vážných vedlejších účinků. Pokud je například lék užíván déle než dva týdny, je nutné provést test jednou za měsíc a sledovat funkci jater.

Lepší formou léčby je použití místních prostředků: krémy, masti, gely, roztoky. Fungicidní účinné látky, které se aplikují lokálně, jsou do celkového oběhu absorbovány jen málo, proto je jejich působení méně toxické pro celý organismus.

  • ketokonazol: krémy Nizoral, Dermazol;
  • natanazol: krém Pimafucin;
  • Clotrimazol: krém, masť Clotrimazole, Kandibene;
  • Oxiconazol: krém Mifungar;
  • miconazol: krém s mikonazolem;
  • terbinafin: krém, sprej, Lamisilův roztok, Terbisil;
  • naftyfin: krém, roztok Exoderyl
a jiné léky jsou dostatečně účinné pro léčení houbových kožních lézí. Průběh léčby houb na chodci trvá asi 2 měsíce.

Pokud houba postihuje paty a mají hrubou zesílenou vrstvu pokožky, pak pro lepší proniknutí do masti musí být tato vrstva změkčena. To lze provést pomocí močoviny, součásti krému Carboderm, gelu a krému Fungoterbine Neo.

Ovšem pro léčení hubových nehtů nejsou takové krémy a masti dostatečně účinné. Nepřecházejí dobře do misky na nehty. Nehtová deska musí být nejprve změkčena a odstraněna. Dříve byly v lékárnách připraveny 50% jodid draselný a 50% kyselina salicylová. Nyní je velmi snadné odstranit postižený nehty doma. Kanospore Kit je kombinovaný přípravek, který obsahuje antifungální složku bifonazolu a změkčovadlo pro nehtovou močovinu ve vysoké koncentraci. Zmírněný nehet je snadno a bezbolestně vyčištěn a masť proniká do nehtové lůžka. Obvykle 2 týdny, je dostatečné k úplnému odstranění poškozené nehty, a pak léčba by měla být rozšířena na opětovný růst nových nehtů krému Kanespor nebo jiných antifungálních mastí na kůži.

Lotseril a Batrafen - laky pro léčbu onychomykózy. Mohou být použity za předpokladu, že se neovlivní více než 2/3 hřebíku. Antifungální účinné složky, které jsou součástí jejich složení, mají schopnost proniknout hluboko do tkáně nehtů. Průběh léčby je přibližně 6 měsíců.

Kanospore z nehtové houby

V současné době existuje velké množství různých forem houbových chorob. Téměř všechna taková onemocnění mohou být vyléčena použitím vysoce kvalitních antimykotik, které lze pořídit bez problémů v každé lékárně po individuální konzultaci specialisty.

Moderní přípravky vysoké kvality se mohou používat v nejrůznějších stadiích houbových lézí, i když dochází k nepatrné změně barvy nehtů, zůstávají zcela nedotčené a neporušené.

Kanospore pro léčbu nehtové houby

Mezi velkým množstvím preparátů je třeba věnovat zvláštní pozornost nápravě přípravku Kanespor. Která je schopna rychle zničit houby viru a zajistit růst je již dokonale zdravé nehty.

Tento lék je určen pro spotřebitele v podobě speciální sadou, která obvykle obsahuje speciální patch pro rychlé a účinné změkčování nehtu, a tam je mast používá k léčbě předem zpracované části.

Tento lék na nehty je poměrně jednoduchý v procesu léčby. Na postižených částech těla, které jsou důkladně omyty a sušeny, se aplikuje malé množství krému. Zvláštnosti užívání drogy přispívají k tomu, že léčba bude časem snížena na minimum.

Obvykle je obecný průběh aplikace, jak ukazuje instrukce, pár týdnů, poté bude nutné podstoupit opakovaný diagnostický proces. Kanospore je aktivní ve vztahu k různým formám dermatofytů, plísní a kvasnicových hub, které jsou v moderní době nejběžnější.

Složení a označení přípravku

Tento lék na nehtovou houbu má ve svém složení látku, jako je bifonazol. Na rozdíl od jiných moderních léků téměř úplně zabraňuje procesu přeměny postižených buněk na dvou různých úrovních. To vše včas může vést k narušení obecného funkčního a strukturálního plánu.

Pokyn přípravku ukazuje, že složení činidla obsahuje takové složky, jako je:

  1. Bifonazol.
  2. Močovina.
  3. Různé pomocné látky.

Během používání se lék prakticky neabsorbuje do krve, což zaručuje minimální počet vedlejších účinků. Masť se používá jako lokální aplikace, v této situaci je asi 0,8% zcela absorbováno zdravou tkání a přibližně 3% je ovlivněno.

Jak ukazuje instrukce, prostředky takového plánu pronikají velmi hluboko do povrchu kůže, vysoký stupeň koncentrace je zcela zachován po dlouhou dobu.

Přibližně 6 hodin po zákroku může koncentrace na povrchu kůže nebo nehtů dosáhnout a dokonce překročit minimální parametry úrovně účinnosti boje proti hlavním typům houbových chorob. Když mluvíme o indikacích tohoto léku, lze si uvědomit, že jde o léze, jako je například:

  • Léčba nehtové houby nohou a rukou;
  • Přípravek se používá v přítomnosti dermatofytů;
  • Všechny formy kandidózy na kůži, nehty, polštáře;
  • Různé formy lišejníků;
  • Všechny druhy vyrážky plenky a jiné nepříjemné jevy.

Funkce aplikace

Kanospore je k dispozici ve formě 1% krému, je používán výhradně pro vnější použití. Může také existovat masť určená pro použití striktně venku. K dispozici je 15 speciálních proužků a škrabka.

Tento nástroj je obvykle používán pouze jednou denně. Mnoho odborníků doporučuje, aby se s nimi zacházelo přesně večer, protože v noci dochází k celkovému zotavení a zotavení těla. Aplikace je dostatečně jednoduchá - na postiženou oblast se aplikuje velmi tenká vrstva mastí.

Důležité! Velmi malé množství krému je obvykle dostatečné k účinnému léčení nehtů tímto lékem.

Léčba takového plánu je vyžadována, dokud se postižená oblast nehtu nebo pokožky změkne a může být odstraněna poměrně snadno a snadno bez poškození těla. Průměrná doba léčby takového plánu bude přímo záviset přímo na stupni poškození a také na přirozené tloušťce nehtové destičky.

Proces péče, tedy léčba nemocného nehtu, se skládá z následujících bodů:

  1. Po kvalitativním zpracování nehtů je nutno těsně uzavřít přibližně 24 hodin.
  2. Náplast se obvykle jednou změní.
  3. Po jejím odstranění by měly být prsty, na kterých jsou postižené nehty přítomny, důkladně opláchnuty z aplikovaného produktu, je lepší to udělat asi 10 minut.
  4. Úplně změkčená deska je odstraněna pomocí speciální škrabky, která je součástí sady.
  5. Závěr by měl být velmi pečlivě vysušený.

Při použití náplasti, jako je Kanospore, odborníci doporučují neupravovat pokožku, která se nachází kolem nehtové desky, protože se může objevit mírné podráždění. Pokud existuje, měli byste používat jednoduché protizánětlivé léky. To se provádí před provedením léčby a jak je lepidlo upevněno na nehty.

Důležité! Kanospore je kvalitativní moderní masť, díky níž působí na hubu nehtů pouze přímým působením na nehty. Všechny zdravé tkáně zůstávají ve stejném zdravém stavu.

Shrnutí

Po úplném odstranění infikovaného hřebíka, dokud není dosažen konečný výsledek účinné léčby, musí odborník zajistit, aby byl proces onyzolýzy dokončen. V případě potřeby můžete provést závěrečné čištění. Po provedení této léčebné terapie je popsaný hřebík dostatečně zpracovatelný jednou denně

Masť z houby bude nejúčinnější pouze tehdy, budou-li základní hygienické požadavky pečlivě sledovány současně s léčivými přípravky. Pouze v tomto případě léčba přinese takové výsledky, které lze nazvat efektivní.

Kanespor (krém nebo mast 1% set) - návod k použití, analogy, recenze, indikace k léčbě nehtů houba, kůže a dalších houbových infekcí a vedlejších účinků léku u dospělých a dětí. Složení

Na této stránce je zveřejněn podrobný pokyn k aplikaci Kanespora. Dostupné lékové formy přípravku (krém nebo mast 1% souboru), jakož i jejich analogy. Poskytují se informace o vedlejších účincích, které mohou způsobit podávání přípravku Kanospore, na interakci s jinými léky. Kromě informací o nemoci, léčbě a prevenci, z nichž je předepsán lék (nehtů houba, kůži a další mykózy), detailní rozpisu algoritmů recepce, možnost dávkování pro dospělé, děti, uvádí možnost těhotenství a při kojení. Anotace k přípravku Kanespor je doplněna recenzemi pacientů a lékařů. Složení přípravku.

Návod k použití a způsob použití

Aplikujte jednou denně, nejlépe večer před spaním. Aplikujte na postiženou oblast pokožky tenkou vrstvu a protřete. Obvyklé léčebné postupy: nožní mykózy a interdigitální prostory - 3 týdny; mykózové kartáče, mykózy hladké pokožky a kožních záhybů - 2-3 týdny; vícebarevný lichen, erythrasma - 2 týdny; povrchní kandidóza kůže - 2-4 týdny.

Malé množství krému je obvykle dostatečné k léčbě oblasti pokožky v oblasti dlaně.

Kanospore krém se používá po ošetření hřebíku sadou Kanospore. Lůžko na nehty se ošetří přípravkem Kanospor Cream jednou denně po dobu 4 týdnů.

Léčba by měla být aplikována na postižený nehet jednou denně v takovém množství, aby pokryla celý povrch tenkou vrstvou. Léčba přípravkem Kanospore by měla být prováděna opatrně každý den a pokračovat, dokud nebude odstraněna změkčená houba postižená houbou. Obvykle trvá 7-14 dní a závisí na šíření infekce a tloušťce nehtu. Ošetřený neht je třeba pokrýt omítkou po dobu 24 hodin. Sádra by měla být vyměněna jednou denně. Po odstranění omítky otřete prsty postiženými hřebíky v teplé vodě po dobu asi 10 minut, pak odstraňte změkčenou poškozenou látku hřebíka škrabkou a pak nechte hřebík. V budoucnu se připravuje Kanospore, jak bylo uvedeno výše.

Není potřeba pokrýt kůži kolem nehtu. V některých případech však může dojít k podráždění. Proto by měl být okraj kůže obklopujícího nehty rozšířen pomocí zinkové pasty nebo jiného protizánětlivého léčiva pro místní aplikaci před fixací náplasti. Kanospor nastaven, mast na nehty, ovlivňuje pouze nehty, postižené houbou, zdravé oblasti zůstávají nezměněny.

Po odstranění hřebu se doktor musí přesvědčit, že je dokončena onycholýza a pokud je to nutné, konečné čištění nehtového lůžka, až do pokračování antimykotického léčení.

Po odstranění nehtu, který je výsledkem antimykotické léčby přípravkem Kanospore, by se nechtové lůžko mělo ošetřit přípravkem Kanospor Cream jednou denně po dobu asi 4 týdnů.

Složení

Bifonazol + pomocné látky.

Bifonazol + močovina + excipienty (Kanospore Set).

Formy uvolnění

Krém 1% pro externí použití.

Masti pro vnější použití + 15 proužků + 1 ​​škrabka (sada Kanespor).

Kanespor - je aktivní proti dermatofytům, kvasinkám, plísním a dalším houbám (Malassezia furfur, Corynebacterium minutissimum). Bifonazol (účinná složka přípravku Kanospor), na rozdíl od jiných derivátů azolu a fungicidních činidel, inhibuje biosyntézu ergosterolu nikoli na jedné, ale na dvou různých úrovních. Inhibice syntézy ergosterolu vede ke strukturálním a funkčním poruchám cytoplazmatické membrány patogenu. Bifonazol je účinný v odolnosti patogenu vůči působení jiných antimykotik. Velmi zřídka se může objevit primární rezistence na bifonazol u vnímavých druhů hub. V dosavadních studiích nedošlo k rozvoji sekundární rezistence u primárně citlivých kmenů mikroorganismů.

Farmakokinetika

Prakticky neabsorbovaný, s lokální aplikací 0,6-0,8% vstřebává zdravou a 2-4% - zapálená kůže. Hluboko proniká pokožkou a udržuje vysokou koncentraci po dlouhou dobu. Po 6 hodinách po aplikaci koncentrace v pokožce dosahuje nebo překračuje minimální účinnost hlavních hub, které způsobují dermatomykózu.

Močovina v přípravku Kanospore Set působí jako keratoplastika.

Indikace

  • houbové nemoci (houbové infekce) nehtů a nehtů;
  • dermatofytóza (včetně mikrosporie, trichophytosis, rubrofitia);
  • kandidóza kůže, hřebeny nehtů, hřebíky, genitálie;
  • barevné lichen;
  • erythrasma;
  • interdigitální intertrigo;
  • hyperhidróze nohou.

Kontraindikace

  • alergické reakce na bifonazol nebo jiné složky léčiva.

Zvláštní instrukce

Při absenci nebo nedostatečné účinnosti léčby je nezbytné další vyšetření pacienta (včetně posouzení stavu imunitního a endokrinního systému, krevní obraz) a korekce léčby.

Nežádoucí účinek

  • bolest a otoky kůže v místě aplikace;
  • kontaktní dermatitida;
  • alergická dermatitida;
  • erytém;
  • ekzém;
  • svědění;
  • vyrážka;
  • urtikárie;
  • blistry;
  • peeling, zbarvení nehtu;
  • suchost, podráždění, macerace a pocit pálení na pokožce.

Lékové interakce

Není poznamenáno. Lék je aplikován lokálně, absorpce účinných látek a interakce s jinými léky je minimální.

Analogy drogy Kanespor

Strukturní analogy účinné látky:

  • Beefasam;
  • Bifonazol;
  • Bifonazolový krém 1%;
  • Prášek bifonazolu 1%;
  • Roztok bifonazolu 1%;
  • Bifosin;
  • Mycospores.

Analogy pro farmakologickou skupinu (antifungální látky):

  • Amfocil;
  • Batrafen;
  • Dusičnan butokonazolu;
  • Vagiphereon;
  • Ginezole 7;
  • Gynofort;
  • Griseofulvin;
  • Diflason;
  • Diflucan;
  • Zalain;
  • Irunin;
  • Itrakonazol;
  • Itramikol;
  • Iphenec;
  • Candide;
  • Ketokonazol;
  • Clindacin B prodloužený;
  • Clion D 100;
  • Clotrimazol;
  • Lamisyl;
  • Lamizil Dermgel;
  • Levorin;
  • Livarol;
  • Loceril;
  • Mikanisal;
  • Mikozolone;
  • Mycosorrhal;
  • Mycosyst;
  • Mycospores;
  • Neo Penotran;
  • Neo Piotrand Forte;
  • Nizoral;
  • Nystatin;
  • Nitrofungin;
  • Orungal;
  • Bůh;
  • Pimafucin;
  • Rumikoz;
  • Terbisyl;
  • Terbinafin;
  • Terbifin;
  • Ungusan;
  • Flukonazol;
  • Flukonorm;
  • Flukostat;
  • Fukortsin;
  • Fungoterbine;
  • Exifin;
  • Exoderyl;
  • Eraksis.

Použití u dětí

Vzhledem k dostupným klinickým údajům není důvod předpokládat toxické účinky u dětí. U dětí je však třeba používat pouze pod lékařským dohledem.

Použití v těhotenství a laktaci

V prvním trimestru těhotenství je použití možné pouze na přísných indikacích.

Není známo, zda se bifonazol vylučuje do mateřského mléka, takže během kojení může lék užívat pouze podle pokynů lékaře po posouzení poměru rizika a přínosu. Během období kojení se krém Kaneppor nedoporučuje aplikovat na oblast hrudníku.